Med et moderne tag på de ikoniske Skagensmalerier har FLEYE Copenhagen skabt en eyewear kollektion, som fanger Skagensmalernes fantastiske sammensætning af farver og lys.

Skagensmalerne var en gruppe af skandinaviske kunstnere, som i det 19. århundrede bosatte sig i Skagen for at skildre det bemærkelsesværdige lys og omgivelserne. Et gennemskinneligt lys, der fusionerede havet og himlen. Alle, der har besøgt Skagen, er enige om, at stedet virkelig er noget specielt med dets naturskønne omgivelser og fascinerende lys.

Med inspiration fra skagensmalerierne ønskede FLEYE Copenhagens designteam at skabe deres egne kunstværker og begyndte derfor at eksperimentere med mange materialer med forskellige egenskaber (såsom flydende, solid, blank og gennemsigtig), for at se, hvordan overfladerne interagerede med hinanden og med lys.

Disse fantastiske abstrakte kunstværker, som designteamet skabte, førte til de nye brilledesigns i Nordic Light kollektionen. Her blev der leget med både matte og skinnende overflader, det bløde naturlige lys, farvekontraster og smukke refleksioner – med en underspillet reference til Skagensmalerierne.

Hver brille får sit eget kunstneriske udtryk, når teksturer kombineres, farver vælges og refleksioner skabes.

Oplev hele Nordic Light kollektionen i vores nye look book

SE LOOK BOOK