Om FLEYE

Dansk design håndlavet til perfektion

Håndlavede briller i karakteristiske farvekombinationer og allergivenlige materialer

Vi er drevet af en evig nysgerrighed

Derfor søger vi konstant efter nye måder at kombinere materialer og farver på, når vi designer vores briller.

I den kreative proces skubber vi grænserne for hvad der er muligt til det yderste. Men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer vi bruger.

Det handler om følelsen du får, når du tager dine briller på. Den skal være rigtig. Det skal føles godt. Når vi designer briller er det altid med udgangspunkt i den følelse.

Perfekt pasform

Vores specialdesignet beta-titanium wire med næsepuder sikrer at brillen kan tilpasses den enkeltes ansigtsfacon. Denne feature er blevet anerkendt med prisen Red Dot Honourable Mention 2013.

Skræddersyet clip-on

Vores clip-on er designet til at forvandle en FLEYE brille til en solbrille med styrke. Den matcher på smukkeste vis den enkelte brilles farve og form.

Briller med kant og rå elegance

Et univers af originale briller som forener ukonventionelle idéer med innovativt og funktionelt design. Og enkel minimalisme med klassisk æstetik.

FLEYE er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe briller, der både komplimenterer og understreger den enkelte brugers stil og personlighed. En konstant stræben efter innovation, kompromisløs kvalitet og sublim håndværk er de afgørende elementer bag vores kollektioner. Evnen til at mikse en række smukke farvenuancer, materialekombinationer og unikke detaljer til et personligt og tidløst udtryk kendetegner vores designs.

Grundlagt i 2002 af Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson og Lars Halstrøm, kom FLEYE hurtigt flyvende fra start og vores briller forhandles i dag hos udvalgte optikere og i førende mode- og livsstilsbutikker i over 30 lande verden over.

Job hos FLEYE

Bliv en del af holdet

Hos FLEYE er vi hele tiden i udvikling. Selvom vi ingen ledige stillinger har lige nu, så send gerne en uopfordret ansøgning.

Send ansøgning

Mød os på messerne